Nem Nagy Dolog! - Újpest Önkormányzata minden eszközzel felveszi a harcot a kutyapiszok ellen. A Nem Nagy Dolog! akcióhoz bárki csatlakozhat és kiveheti részét Újpest tisztaságának megőrzésében. Együtt, a tisztább Újpestért!

Programjaink

Tisztelt Újpesti Kutyabarát!

Újpest Önkormányzatának fontos célja, hogy a város utcái, parkjai, játszóterei tiszták, kutyapiszok-mentesek legyenek. A kutyapiszok összeszedése nem csak köztisztasági kérdés. Ahogy otthoni környezetünket rendben tartjuk, ugyanúgy kell felelősséget viselnünk közösségi területeink iránt is. A közterületeken hagyott szemét nem csak, hogy szabálysértés, de ellentmond az együttélés legalapvetőbb szabályainak. A város vezetése számos intézkedéssel támogatja azokat a kutyabarátokat, akik tekintettel vannak az újpesti közösség minden tagjára.

Amit mi tudunk megtenni:

Ami Önökön múlik:

Minden újpesti polgár nevében köszönöm, hogy felszedi kutyája után a kutyapiszkot.

Együtt, a tisztább Újpestért!

Rádi Attila, városüzemeltetési, környezetvédelmi és informatikai alpolgármester
Rádi Attila
alpolgármester

Regisztráljon ingyenes kutyapiszokzacskó készletért!


Újpest városvezetése számos intézkedéssel támogatja azokat a kutyabarátokat, akik tekintettel vannak az újpesti közösség minden tagjára. A regisztrációs űrlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és eljuttatjuk az ingyenes kutyapiszokzacskó készletet.

Regisztrálok!

Jó tudni!

Kapcsolat

Térképek

Térképek

Hírek

Videók

Képek

Cukiságfeltöltő

Önnek van a legcukibb kutyája? Töltsön fel róla egy képet!Feltöltöm!

*/?>

Kutyanévnapok

Aladdin, Rómeó, Roy.

Ma:
Aladdin, Rómeó, Roy.

Holnap:
Ariel, Bikfic, Magic.

*/?>

Támogatóink

Ajánlott újpesti oldalak