Ajánlott videó...Ahogy történt -1- (2017.12.08.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9408076 alkalommal 6355680 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2017. december 14-én reggel 9 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület III. emeleti tárgyalójában. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

Ünnepi délután a Lions Clubbal

Az Újpest – Árpád Lions Club immár huszonnegyedik alkalommal rendezte meg jótékonysági karácsonyi délutánját. December 11-én több száz hátrányos helyzetű kisdiákot láttak vendégül az Ady Endre Művelődési Házban.

Címerper

A Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy az Újpest 1885 Futball Kft. megsértette az UTE jóhírnevét, amikor a felnőtt labdarúgó csapat címerét egyoldalúan megváltoztatta.

Szűcs Sándor születésnapjára emlékeztek

Szűcs Sándornak születésének évfordulója alkalmából a Szűcs Sándor Általános Iskola diákjai meglátogatták a futballista sírhelyét november 23-án.

Vigyázz, kész, hó!

A Városgondnokság munkatársai egész novemberben azon dolgoztak, hogy városunkat felkészítsék az évszakváltásra.

Nejlondzsörzé és rock’n’roll

December 9-én este fél 9-kor újra elefántdübörgés tölti majd be Újpest főterét. Ekkor lép fel ugyanis a Karácsonyi Vásárban a Karthago zenekar. Az együttes énekesével, legifjabb tagjával, Takáts Tamással beszélgettünk.

Hirdetmény az Újpest Kertváros városrész KÉSZ véleményeztetés zárása

Tájékoztatjuk, hogy Újpest Kertváros városrész Kerületi Építési Szabályzata a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési, valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült, annak véleményeztetését Újpest Önkormányzata lefolytatta. A terv véleményeztetés alapján véglegesített, módosított jóváhagyandó munkarészeit – a változások bemutatásával –, és a véleményeztetés dokumentumait, valamint azok tervdokumentáción történő átvezetését, illetve át nem vezetését indokolással a véleményeztetés zárására a Képviselő-testület 2017. november 30-i ülésén megtárgyalta, és véleményeztetést zárta, az előterjesztés szerinti vélemények, valamint azok átvezetése és át nem vezetése indoklásainak elfogadásával.

Kapás Boglárka: Újra magamra találtam!

Gőzerővel készül a rövidpályás úszó Európa-bajnokságra Kapás Boglárka. Az UTE versenyzője a novemberi világkupa-sorozat kapcsán körbeutazta Ázsiát, Pekingben, Szingapúrban és Tokióban is rajtkőre állt, végül összesítésben a 16. helyen zárta a 2017-es sorozatot.

A fogyatékkal élők nemzetközi napja

1992-ben az ENSZ december 3-át a fogyatékos emberek nemzetközi világnapjává nyilvánította, hogy felhívja a figyelmet a baleset, betegség, katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira.

Újpesti összefogás

Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumnak hála, idén is rendkívül sok felajánlás érkezett az Újpest FC által hirdetett karácsonyi jótékonysági akcióra, melyhez az iskola immár harmadszor csatlakozott.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok