Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950872 alkalommal 6750198 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kedvező változások a közlekedésben

Közvetlen buszjárat indul Újpest és Békásmegyer között


Az Újpesti Párbeszéd során megfogalmazott igényeknek megfelelően, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármesterének kezdeményezésére a BKK előkészítette, hogy szeptember 15-étől a 296-os autóbuszok meghosszabbított útvonalon, Békásmegyer Újmegyeri térig közlekednek.Címkék:
BKK
Újpesti Párbeszéd
Wintermantel Zsolt
Így új járat jelenik meg a Megyeri hídon, összekötve Újpalota - Rákospalota - Újpest - Káposztásmegyer - Békásmegyer városrészeket. Csúcsidőszakon kívül 296A jelzéssel betétjárat is közlekedik Újpalota, Szentmihályi út és Káposztásmegyer, Szilas-patak végállomások között, a mai 296-os útvonalán.

A változásokra azért volt szükség, mert igény mutatkozott közvetlen autóbuszjáratra Békásmegyer felé, emellett Káposztásmegyer külső lakóterületeinek utasait is célszerűbbnek látták minél attraktívabb, sűrűbb szóló buszos megoldással a metróhoz juttatni. További igény volt arra is, hogy az Újpest intézményeit és lakónegyedeit összekötő vonalakon bővítsék az akadálymentes közlekedés lehetőségeit.

Az életbe lépő változtatásoknak köszönhetően a 122-es járat is sűrűbben közlekedik majd.

Nagyon fontos előrelépés, hogy a 147-es és a 220-as járatoknál szeptember elejétől csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek majd, ezzel is segítve az akadálymentes közlekedést. Újpest az alacsonypadlós buszok tekintetében eleve jól ellátottnak mondható: a város vonalaira tavaly májusban az országban elsőként érkeztek a vadonatúj Mercedes Citaro típusú járművek.

U. N.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye