Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950829 alkalommal 6750159 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Nagyobb, korszerűbb liftek


Egy hónap leforgása alatt mindkét személyliftet korszerűbbre és nagyobbra cseréli az önkormányzat az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
2011-ben állagjavító beruházásként a szakorvosi rendelőintézetben található két személylift és két teherlift felújítása már megtörtént, azonban a rendelő ellátási feladatainak bővülésével a látogatók száma is megnövekedett, ami szükségessé tette a személyfelvonók cseréjét - utalt vissza az előzményekre Nagy István alpolgármester.

A két négyszemélyes lift bontása augusztus 21-én megkezdődött, ezt követően szerelik be az új, Otisgyártmányú felvonókat.

- Az új személyszállító egységek teherbírása nyolc fő/630 kilogramm lesz, a kabinok elférnek majd a jelenlegi aknában. A cserét követően az ajtónyílások nagyobbak lesznek (900 mm), a kezelőpanelek pedig Braille-írással is olvashatóak, így megfelelnek az akadálymentesség előírásainak - emelte ki a pozitívumokat Nagy István.

Hozzátette: a bontási és az építési munkák alatt a meglévő két teherfelvonó liftkezelővel látja el a látogatók épületen belüli szállítását. Az új liftek beépítése szintenként ütemezve zajlik. A szeptember második felében elkészülő beruházás értéke 27 millió forint.

MOAKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye