Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966851 alkalommal 6762423 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hűsölés a Szilas Parkban


Korábban már többször olvashatták, hogy formálódik a Szilas Családi Park. Nyárra teljes pompájában vár kicsiket, nagyokat Újpest legnagyobb közösségi zöld területe.Címkék:
Szilas Park
Újpesten most először kap helyet mindenki által elérhető vizes játszótér, feldobva ezzel a gyerekek közelgő nyári szünetét. Van, hogy a nagy melegben még a legizgalmasabb szabadtéri játékok sem vonzóak, és a homok is elviselhetetlenül éget. Nos, a Szilas Családi Parkban ez nem lesz probléma. Az ivókút mellett itt egy kicsi folyó és vizes homokozó enyhít a városi forróságon.

- Az első szakaszt egy folyómeder alkotja dombokkal és teknősbékákkal. A folyómeder mellett elterülő vizes homokozó résznél játszótéri kútból folyik majd a víz, ami a körülötte lévő homokkal együtt remek alkalmat ad egy hatalmas homokvár építéséhez. Farönk híd és egyensúlyozó rönk teszi izgalmassá ezt a szakaszt. A harmadik egység különleges mászókákból áll, melyek farönkből és kövekből, egyedi tervezés után épülnek - magyarázza Rádi Attila alpolgármester.

Megtudtuk, hogy a földmunkálatok hamarosan befejeződnek, a térkövezéssel és a füvesítéssel folytatódik az építkezés. - A földmunkálatok miatt eddig lassabbnak tűnt a munka, és az elmúlt hét időjárása sem kedvezett nekünk, mostantól azonban napról napra egyre látványosabb lesz a változás - mondja Rádi Attila, hozzátéve, hogy az építkezés a tervezettek szerint halad.

D. V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye