Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950875 alkalommal 6750199 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Parkolófelújítás, ezúttal a Virág utcában


Az Újpesti Párbeszédben jelzett problémákat orvosolva ezúttal a Virág utca 7-9-es számú társasházak előtti parkoló felújítására kerül sor.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
 Az április végén indult munkálatok során kijavítják a meglévő gyephézagos parkoló burkolatát, és újra rendezik a parkoló helyeket, ami lehetővé teszi, hogy az itt lakó autósok újra teljes mértékben használni tudják a parkolót.

- Nem szép dolog, de a helyhiány miatt sajnos kénytelenek voltunk már a füves területeket is parkolásra használni - magyarázza egy ott lakó. - Hétköznap még csak-csak sikerül, de vasárnap esténként, amikor mindenki itthon van, komoly kihívás parkolóhelyet találni - teszi hozzá a fiatalember.

Ahogy az Újpesti Naplóban már megírtuk, folyamatosan zajlanak Újpesten a felújítások, például a közeli Nyár utcai parkolóban is.

- A társasházak környezete is folyamatos karbantartást igényel. Amikor több évtizeddel ezelőtt itt lakóházak épültek, korántsem volt ennyi autó, nem volt gond a parkolással sem, mára viszont egyik legnagyobb gondot a parkolóhelyek hiánya, illetve azok állapota okozza. Ezt a problémát igyekszünk most enyhíteni - magyarázza Jókay Attila önkormányzati képviselő.

Rádi Attila alpolgármester örömmel számolt be az újpestiektől érkező elismerő visszajelzésekre.

- Szinte naponta érkezik levél vagy telefon, melyben megköszönik a munkánkat. Megindító hallani egy idős hölgy szavait, hogy végre elkészült a járda, amire 8 éve vártak és az is jól eső érzés, amikor az utcán megállít egy család, hogy megköszönjék a lakótelepen megépített új parkolót.

Ezek a megerősítések lendületet adnak a további feladatokhoz, mint például a soron következő Tél utcai parkoló felújításához.

A felújítás ideje alatt az építkezés egyes területeit lezárják, az elkerített és a parkolásra szabadon hagyott területek folyamatosan változnak, így a balesetek elkerülése miatt érdemes körültekintően közlekedni. A megújult Virág utcai parkolót várhatóan május végén vehetik újra használatba az újpestiek.

D. V.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye