Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966848 alkalommal 6762421 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sportpályák, KRESZ park, játszótér


Folytatódik a Szilas Családi Park építése, amelyet nyár elején már birtokba is vehetnek az újpestiek.Címkék:
Szilas Park
 Tavaly ősszel megújultak a gyepfelületek, új sétány, kutyafuttató épült, valamint létrejött közel 2,5 hektáron Újpest első szabad kutyaparkja.

- Az elmúlt hónapban újraaszfaltoztuk a KRESZpálya teljes nyomvonalát, hamarosan nekilátunk a közlekedési táblák kihelyezésének és az útburkolati jelek felfestésének. A napokban pedig indul a sportpályák és a vizes játszótér kivitelezése. Ezeket az újdonságokat a nyár elejétől már használatba is vehetik az újpestiek - mesél a munkálatokról Rádi Attila városüzemeltetésért felelős alpolgármester. Hozzáteszi: - Nem feledkeztünk el a BMX-esekről sem, dolgozunk az ügyön!

Az utóbbi napokban a környéken élők észrevehették, hogy új lendületet kapott a munka a Szilas-patak mentén. A közlekedési pálya szomszédságában hamarosan két pingpongasztal és két tengópálya kap helyet, utóbbi a lábtenisz szerelmeseinek örömére. Mellettük pedig egy streetballpálya készül, egyik oldalán mini kosárpalánkkal, hogy kicsik és nagyok egyaránt gyakorolhassák a kosárra dobást.

- Már sokszor bebizonyosodott, hogy az újpestiek mennyire sportkedvelő emberek. Reméljük, hogy a legsportosabb város polgárai minél többen kihasználják majd ezeket az új sportlehetőségeket, hiszen nincs is jobb, mint a mozgás a tiszta, friss levegőn - véli dr. Dabous Fayez önkormányzati képviselő, a TRÖK elöljárója, aki orvosként is sporttal ösztönöz az egészséges életre.

A Szilas Családi Park hamarosan minden korosztálynak kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen a legkisebbektől az idősekig mindenki talál magának majd olyan elfoglaltságot, amiért akár távolabbról is érdemes lesz ide kilátogatni, és eltölteni egy pár kellemes órát.

U. N.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye