Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950820 alkalommal 6750150 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kiemelt fejezet: Újpest fejlesztése


Az interneten már elérhetők az Újpesti Párbeszéd 2014 kérdőívei, a nyomtatott példányok pedig hamarosan megérkeznek a postaládákba. Az önkormányzat ezúttal is számos közügyben kéri ki az újpestiek véleményét, javaslatait.Címkék:
Újpesti Párbeszéd

A kérdőív fő témaköre ebben az évben is Újpest fejlesztése, hiszen a felelősségteljes gazdálkodás, a kormányzati támogatások nyomán több forrás áll rendelkezésre. A városvezetés kíváncsi arra, hogy az orvosi rendelők fejlesztését, a többgyermekesek, az idősek támogatását, a kisvállalkozások vagy éppen a tömegsport ösztönzését tartják-e fontosnak az újpestiek. Véleményt formálhatnak a város lakói a jövőtervezés okán a mindenkit érdeklő közbiztonságról és a lokálpatriotizmust erősítő kezdeményezésekről is. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy az újpestieknek érdemi beleszólásuk van a közügyekbe, s ennek is tulajdonítható, hogy tavaly például már közel tízezren válaszoltak a Párbeszéd kérdőíveire.


A kérdőív ezúttal Újpest Kvíz játékot is tartalmaz. Mindazok, akik a Párbeszéd kérdőíveit kitöltik, és a kvíz kérdéseire is válaszolnak, sorsoláson vesznek részt. Az értékes nyeremények között egy LCD tv, egy laptop és három darab tablet is várja a kitöltőket. A kitöltött ívek postai úton térítésmentesen visszaküldhetők, az új városháza okmányirodájának földszintjén elhelyezett gyűjtőládába is bedobhatók, de elektronikusan is kitölthetők a www.ujpestiparbeszed.hu oldalról.

B. K.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye