Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966848 alkalommal 6762421 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Továbbra is párbeszédben


Idén is számos közügyben kéri ki az újpestiek véleményét az önkormányzat az Újpesti Párbeszéd 2014 során. A kérdőíveket hamarosan postázzák, de ezzel egy időben elektronikusan is kitölthetővé válik. A kérdőív ezúttal kvízjátékot is tartalmaz, a fődíj egy színes televízió.Címkék:
Piac-Placc
Szilas Park
SZTK
Újpesti Párbeszéd
Az Újpesti Párbeszéd 2011-es indulása óta sok ezren mondták már el véleményüket, javaslataikat helyi közügyekben, amelyeket megvalósít és döntéseinél fi gyelembe vesz a városvezetés. Az elmúlt évben közel tízezren válaszoltak. A 2014-es évben többek között a Szent István tér további fejlesztéséről, benne az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok megújításáról és majdani kínálatáról kérdezik az újpestieket. Véleményt formálhatunk a jövőtervezés okán arról is, mire fordítsa az önkormányzat a rendelkezésére álló többletforrásokat, továbbá a mindenkit érdeklő közbiztonságról és a lokálpatriotizmust erősítő kezdeményezésekről is.

A kitöltött ívek visszajuttatása díjmentes, de elektronikus formában is kitölthető lesz a www.ujpestiparbeszed.hu oldalról. A kérdőívet Újpest Kvíz nyereményjáték zárja, amelynek szerencsés nyerteseit értékes ajándékok várják az önkormányzat rendezvényein.Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy az újpestieknek érdemi beleszólásuk van a közügyekbe. A városvezetés az itt élők véleményére alapozva újította fel és látta el új orvosi műszerekkel az Újpesti Szakrendelőt, megépítette a város első saját uszodáját, kutyafuttatókat nyitott, létrejött a Piac-Placc, formálódik a Szilas Családi Park. A helyiek választották az Újpest, ahol szeretünk élni! jelmondatot, és javaslataik nyomán kapnak meghívást a Találkozzunk többször! programsorozat sztárvendégei is.

B. K.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye