Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950841 alkalommal 6750170 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Formálódik a Szilas Park


Szembetűnő változásokon megy keresztül a Szilas Park, amelynek munkálatai jó ütemben haladnak. Külföldi példák alapján készült és hamarosan hivatalosan is átadják Újpest első szabad kutyaparkját.Címkék:
Szilas Park

Táblákkal is jelölik majd, hogy a hatezer négyzetméteres területen hol szaladgálhatnak póráz nélkül az ebek, gazdáik felügyelete mellett. Hogy a kutyák ne zavarják a pihenni vágyókat, a sétánytól nyugatra eső részen már kötelező lesz a póráz. A kistestű és játékos kutyusokra szabva kialakítottak egy kerítéssel körbevett kutyafuttatót, amelybe játszóeszközöket helyeztek ki a Városgondnokság munkatársai. Jelenleg a szánkódombon történik humuszterítés. Az építkezés ugyan látványos, de az önkormányzat mindenkit arra kér, hogy kerülje el az építkezést a balesetveszély miatt. 

U.N.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye