Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950826 alkalommal 6750156 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Piaci párbeszéd


Minden eddiginél többen, az online válaszadókat is beleszámítva 10 256-an töltötték ki az Újpesti Párbeszéd kérdőíveit. A kérdések központi témája a piac volt, amelyet a válaszadók háromnegyede szerint nem szabad elköltöztetni.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
A válaszadók közel harmada ugyanakkor fontosnak tartja, hogy ne csupán a vásárcsarnok, hanem a környező épületek is megújuljanak, és tízből négyen mondják azt, hogy a piacnak küllemében is méltónak kell lennie a megújult Szent István térhez. Ezzel együtt ugyancsak sokan (35%) tarják fontosnak, hogy semmiképpen sem csökkenhet Újpest színfoltjának, a bevásárlócsarnoknak a területe, tízből hárman pedig a nagy áruválaszték fontosságára helyezték a hangsúlyt.

Minden negyedik megkérdezett kényelmes, tágas piacon szeretné intézni a bevásárlásait. Tízből három válaszadó szerint mindehhez hozzátartozik, hogy a jobb parkolási lehetőségek a jelenleginél is több vásárlót vonzanának a piacra.

Mint ismert, és számos eset bizonyítja, ezek nem csupán számadatok vagy vélemények, a városvezetés ugyanis mindig figyelembe veszi az itt élők igényeit, szükségleteit, és e szerint alkotja meg városfejlesztési programját. Erre jó példa a szakrendelő átvétele és korszerűsítése, saját, új uszoda építése és a Szilas park, amely szinte minden korosztály igényeit kielégíti, de az ökoparkok is nagyban hozzájárulnak a városkép megszépítéséhez.

MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye