Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953057 alkalommal 6752028 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Didergő forgatag


Nagy sikerrel zajlott az első Piac Placc az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok melletti Duna sétányon. A kezdeményezés az Újpesti Párbeszédben is többek által megemlített kérésnek tesz eleget. Mostantól minden szombaton várja a látogatókat a bolhapiac.Címkék:
Piac
Piac-Placc
Újpest Arca
Újpesti Párbeszéd
Az évszakhoz képest még mindig kellemetlenül hűvös idő ellenére több százan látogattak el szombat délelőtt a Duna sétányra, hogy nézelődjenek, böngésszenek, vásároljanak az új Piac Placcon.

A kezdeményezés azon erdemények egyike, amelyeket az Újpesti Párbeszédnek köszönhetnek az itt élők. Sokan említették ugyanis, hogy lenne igény egy állandó bolhapiacra a már megszokott piaci lehetőségek mellett. Ezen felbuzdulva döntött úgy az önkormányzat és a piac vezetése, hogy lehetőséget teremt a kirakodóvásár megrendezésére, méghozzá minden szombaton, a piac melletti területen.

A fogadtatás nagyon jó volt. Már az első alkalommal félszáz árus kínálta portékáját, az ólomkatonáktól kezdve az antivitáson át, a műanyag játékokig amelyek között szinte mindenki találhatott valami kedvére valót.

A szervezők már előre gondoltak a közelgő ünnepre, hiszen nyuszikkal és bárányokkal is találkozhattak a látogatók, akik a Piac jóvoltából ingyen tojásos kenyérrel csillapíthatták éhségüket.

A vásári forgatag a csípős hideg ellenére is sikert aratott. Tátrai Adrienn, Újpest arca szerint nem csoda, hiszen nincs olyan ember, akit ne vonzanának a bolhapiacon felfedezhető kincsek, ritkaságok, érdekességek. "Kíváncsi vagyok, elférünk-e  majd itt, ha jó idő lesz, ha már a hidegben is ilyen sokan vagyunk".

Ez hamarosan kiderül, hiszen Piac Placc minden szombaton lesz mostantól, és a meteorológia szerint a húsvéttal beköszönt végre a várva várt tavasz is.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye