Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -1- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9098068 alkalommal 6128490 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A párbeszéd folytatódik


Idén is számos dologban kéri ki az újpestiek véleményét az önkormányzat, a kérdőíveket a napokban postázzák, háztartásonként két példányban, de elektronikusan is ki lehet majd tölteni. Az Újpesti Párbeszéd 2011-es indulása óta sok ezren mondták már el véleményüket, javaslataikat, amelyeket megvalósít, illetve döntéseinél figyelembe vesz a városvezetés.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Az Újpesti Párbeszéd 2013 többek között arra is kíváncsi lesz, vajon a válaszadók az elmúlt és az azelőtti évben is részt vettek-e a közös gondolkodásban, vagy ellenkezőleg: idén először teszik mindezt.

Wintermantel Zsolt emlékeztet arra, hogy ennek a közös jövőtervezésnek több dolgot köszönhetünk: a saját kézbe vett és felújított szakrendelőt, Újpest ősszel átadásra kerülő saját uszodáját és a Szilas parkot – amelynek építkezése megkezdődött.

A polgármester szerint ezek miatt az eredmények miatt fontos mindenkinek részt vennie az idei párbeszédben, amelyből – a tavalyihoz hasonlóan – háztartásonként két példányt küldenek ki a jövő hét elején. A kitöltött ívek visszajuttatása díjmentes, azonban akinek kényelmesebb, a kézbesítés kezdetétől elektronikus formában is kitöltheti a párbeszédet (www.ujpestiparbeszed.hu). Az előző évben feltett kérdésekre összesen csaknem tízezren válaszoltak. A városvezetés továbbra is figyel az itt élők véleményére, ennek eredményeként tartható számon például az SZTK felújítása, Újpest saját uszodájának megépítése és a készülő Szilas park is.

MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok