Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950812 alkalommal 6750144 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Több férőhely a bölcsődében!


Az önkormányzat kezdeményezésére indított Újpesti Párbeszéd visszaküldött kérdőíveiben a válaszok és megjegyzések alátámasztják, több bölcsődei helyre lenne szükség Újpesten. A közelmúltban a Homoktövis utcai Bölcsőde pályázati pénzt nyert további férőhelyek teremtésére, ami orvosolhatja a problémát.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program keretében 150 millió forintos támogatáshoz jutott a Homoktövis utcai Bölcsőde. A fejlesztésre felhasználható összeggel 170 fősre bővülhet a bölcsőde befogadóképessége. A bölcsődei ellátás jelenleg a férőhelyek létesítéséből és fenntartásából áll öszsze, Újpesten az ingyenes szolgáltatások között szerepel, csupán a gyermek étkezési normáját kell kifi zetni a szülőknek. Sokan azonban kiszorulnak az ellátásból a kevés hely miatt, így számukra csak a magánbölcsődék maradnak, ami anyagilag igen megterhelő a családoknak. A férőhelyek számának növelése – melyre most lehetőség nyílik a pályázati sikernek köszönhetően – erre az igazságtalan helyzetre nyújt megoldást.

Bár nem kötelező feladat a bölcsődei ellátás, Újpesten kiemelten fontos, hiszen a gyermekek és a családok jelentik a jövő alapját. Az Önkormányzat továbbra is arra törekszik, hogy akik vissza tudnak és vissza akarnak menni dolgozni, megtehessék.

A. A.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye