Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966801 alkalommal 6762392 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Piaci helyzet az újpestiek szemével


Az Önkormányzat kezdeményezésére indított Újpesti Párbeszéd visszaküldött kérdőíveiben a kerületi kívánságlistán kiemelt helyen szerepel a piac használati feltételeinek javítása. Megkérdeztük a vásárlókat, milyen változtatásokat szeretnének.Címkék:
Piac
Újpesti Párbeszéd
A fővárosi viszonylatban az Újpesti Piac az áruk frissességében és a kiszolgálás minőségében az élen jár. A vásárlók az önkormányzat kérdőívében sok esetben tettek említést a piac meghosszabbított nyitva tartása mellett, ahogy igény mutatkozna az épület állagának további komfortosítására is. Lapunk utánajárt, miről álmodoznak a vásárlók, mitől lehetne még jobb a piac.

TÓTH ALBERT: – Nagyon zavar engem a piac működése szempontjából, hogy egyszerűen nem találok magamnak egy kukát, egy hamutartót, amibe bedobhatnám a csikket, szemetet. Amúgy a piaccal nincs bajom, jóllehet a hétfői zárva tartással nem értek egyet. Viszont elfogadom azt, hogy szombaton is dolgoznak az árusok, de mégis meg kellene értenie a tulajdonosoknak, hogy ez nem magyarázat arra, hogy hétfőnként piac nélkül éljük meg a napjainkat.

KÁRPÁTI JÁNOSNÉ: – Nézze, én nem panaszkodom, ide járok vagy húsz éve, hiszen a közelben, a Liszt utcában lakom. Elégedett vagyok a piaccal, habár azt el kell mondanom, hogy borzalmasan szemetes minden sarok. De hozzáteszem, hogy erről leginkább mi tehetünk.

FEKETE MÁTÉ: – Én a piac barátja és ellenfele is vagyok. Naponta megfordulok a helyszínen, úgyhogy elfogult vagyok. Azt látom, hogy a téli fűtést megoldották, de nyáron bizony rohad az áru, a nagy meleg miatt. Hát nem tudom, valamit lépni kellene, az biztos. Ha megoldják az árusok elhelyezését addig, esetleg épüljön egy új csarnok.

Á.T.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye