Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953035 alkalommal 6752013 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Több mint nyolcezer válaszlevél

Április 30-ig várják még az Újpesti Párbeszéd kérdőíveit


Az Újpesti Párbeszéd idei kérdőívéből eddig több mint nyolcezer érkezett vissza kitöltve a Polgármesteri Hivatalba, illetve az internetes címre. Ezzel az újpestiek már jócskán túlszárnyalták a tavalyi számadatot. 2011-ben ugyanis hétezer kérdőíven mondtak véleményt.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
A Párbeszéd kiértékelése már megkezdődött. Látható, hogy 2012-ben nagyon kedvelt az online válaszadás lehetősége. Több mint a kétszeresére nőtt a tavalyihoz képest a webes kitöltők száma. Minden bizonnyal közrejátszott az eddigi nagyarányú válaszadásban több tavalyi felvetés elindulása, mint például az SZTK önkormányzati átvétele, az uszodaépítés kezdete, illetve a rendezett parkok látványa megelégedéssel tölti el az újpestieket. Az idei kérdőív kitöltésével a városrész jelenét és közeli jövőjét is alakíthatják. A válaszadóknak már most köszönetet mond a városvezetés azért, hogy ilyen sokan osztották meg véleményüket a helyi közügyekben. A kérdőivek visszaküldési határideje április 30.

-UNKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye