Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950822 alkalommal 6750152 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Érkeznek a kitöltött kérdőívek


Érkeznek a kitöltött Újpesti Párbeszéd kérdőívek a Polgármesteri Hivatalba. A második alkalommal útjára bocsátott fórum ezúttal is megszólította az újpestieket.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Az elmúlt héten kerültek a postaládákba az Újpesti Párbeszéd 2012. évi kérdőívei. A tavalyival azonos módon gyűjti össze a Polgármesteri Hivatal a városrészben élők véleményét, gondolatait a fejlődést meghatározó kérdésekben.

Töltse ki Ön is, vonja be családját, barátait is a véleményalkotásba! Tegyen több témában javaslatot! Az idei kérdőíven a városvezetés arra kér választ, mire fordítson pénzt városunk, mit tartanak az újpestiek az önkormányzat legfontosabb feladatának? Legyen-e például új strandja Újpestnek vagy miként vélekednek a fizetős parkolásról? Újabb kérdésként a piac használatáról, illetve az ebadó lehetséges kivetéséről mondhatják el a megkérdezettek a gondolataikat. Javaslatot várnak arra is, milyen jelmondata legyen Újpestnek, továbbá a "Találkozzunk többször!" programok során kiket látnának szívesen 2012-ben a színpadon.

Minden újpesti háztartás két példányt kapott a kérdőívből, de tetszőleges mennyiségben fénymásolhatók is a nyomtatvány lapjai. A kérdőív letölthető az önkormányzat honlapjáról: www.ujpestiparbeszed.hu, illetve kitölthető online, az internetes felületen is. A Polgármesteri Hivatal a kitöltést követően a 149 Bp.,Pf. 669. postacímre díjmentesen várja vissza az íveket.

A nyomtatványok személyesen is leadhatók a Városháza új épületében, az Okmányiroda bejáratánál elhelyezett ládában. (1042 Budapest, István út 15., földszint)

-UNKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye