Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953049 alkalommal 6752025 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Érkeznek a kérdőívek a postaládákba

Újpesti Párbeszéd 2012


Újpesti Párbeszéd címmel második alkalommal gyűjti össze a Polgármesteri Hivatal a városrészben élők véleményét, gondolatait a fejlődést meghatározó kérdésekben. A kérdőíveket már postázzák a háztartásokba. Visszaküldésük díjmentes.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Egy évvel ezelőtt kérte először az önkormányzat, hogy az Újpesti Párbeszéd kérdőív segítségével az újpestiek több témában mondjanak véleményt, tegyenek javaslatot. A kezdeményezés hagyományt teremtett, 7000 háztartás szólt hozzá Újpest jövőjéhez, bizonyítva, hogy erős közösség az újpesti, sokan éreznek felelősséget a közös ügyek iránt.

Mostanában érkeznek a 2012. évi Újpesti Párbeszéd kérdőívei a postaládákba. A minél szélesebb körű véleménynyilvánítást elősegítendő, 2012-ben minden háztartás két példányt kap a kérdőívből, de tetszőleges mennyiségben fénymásolhatók is a nyomtatvány lapjai. A kérdőí letölthető az önkormányzat honlapjáról, illetve kitölthető online, az internetes felületen is.

"Tavalyi Párbeszédünk legfőbb tapasztalatait beépítettük a Hajrá Újpest! városfejlesztési programunkba, ezen kívül is számos konkrét javaslatot, észrevételt ültettünk át a gyakorlatba az év során. Az Újpesti Párbeszéd eredményei nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy új uszoda építéséről döntöttünk, átvettük a fővárostól és felújítjuk a szakrendelőt, megújítottuk az elavult bérlakás-rendszert, és még számos problémát sikerült megoldanunk az Önök javaslatai alapján" - írja az idei párbeszéd bevezetőjében Wintermantel Zsolt.


Tegyen Ön is javaslatot!

Az idei kérdőíven a városvezetés arra kér választ, mire fordítson pénzt városunk, mit tart a megkérdezett és családja az önkormányzat legfontosabb feladatának? Sokakat érintő kérdés: legyen- e új strandja Újpestnek? Miként vélekednek a fizetős parkolásról? Újabb kérdésként a piac használatáról, illetve az ebadó lehetséges kivetéséről mondhatják el a megkérdezettek a gondolataikat. Az újpestiek javaslatot tehetnek arra is, milyen jelmondata legyen Újpestnek, továbbá a Találkozzunk többször! programok során kiket látnának szívesen 2012-ben a színpadon.

A véleménynyilvánítás anonim. Azok, akik mégis megadják nevüket és elérhetőségüket arra adnak felhatalmazást, hogy a jövőben "házhoz" küldjék számukra a tájékoztatást fontos közügyekkel kapcsolatban.A Polgármesteri Hivatal a kiküldést és a kitöltést követően az alábbi címre várja a kérdőíveket: 1439 Bp., Pf 669. A borítékra írják rá: Újpesti Párbeszéd.

A nyomtatványok személyesen is leadhatók a Városháza új épületében, az Okmányiroda bejáratánál elhelyezett ládában (1042 Bp., István út 15., földszint).
A tavalyi felmérés eredményeit IDE KATTINTVA tekinthetik meg.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye