Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953064 alkalommal 6752034 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti Párbeszéd

Megkérdezik a lakosságot


Újpesti Párbeszéd címmel gyűjti össze a Polgármesteri Hivatal a kerületben élők véleményét, gondolatait Újpest fejlődését meghatározó kérdésekben.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
„Újpesten is sok, régóta húzódó, örökölt problémával, nehézséggel kell szembenéznünk, és jelenleg szűkösek a lehetőségeink. Ahhoz, hogy városunk biztonságban működjön, és mielőbb sikereket tudjunk felmutatni, mindenkire szükség van. Problémáinkat leküzdeni csak összefogással lehetséges. Csak olyan programot valósíthatunk meg sikeresen, amelyet mindenki, de legalábbis az itt élők jelentős többsége támogat, magáénak érez. Ehhez pedig párbeszédre és megegyezésre van szükség. Ezért kérem Önöket, hogy szóljanak hozzá minél többen, vegyenek részt az Újpesti Párbeszédben” – írja Wintermantel Zsolt polgármester a kérdéssort kísérő levélben.

A kérdőíveket március folyamán postázzák a háztartásokba, visszaküldésük díjmentes.

A polgármesteri hivatal az alábbi címre várja a kitöltött kérdőíveket:
„Újpesti Párbeszéd” 1439, Budapest, Pf: 669, de személyesen is leadhatók a Városházán elhelyezett ládában az Okmányiroda bejáratánál, cím: 1042, Budapest, István utca 15., földszint. Ezen kívül elektronikusan be lehet küldeni az interneten a http://www.ujpestiparbeszed.hu oldalra kattintva.

Szóljon hozzá Ön is Újpest jövőjéhez!

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye