Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9957103 alkalommal 6755011 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpest Egészségéért Díj


Több évtizedes hagyomány már, hogy Újpest Önkormányzata Újpest Egészségéért Díjjal ismeri el az egészségügyben dolgozók munkáját. A felterjesztéseket április 30-ig lehet benyújtani. A pályázatról Nagy István alpolgármesterrel beszélgettünk.Kiknek adományozható az Újpest Egészségéért Díj?
A díjat azok a személyek kaphatják meg, akik az egészségügyi vagy szociális területen az újpesti lakosok egészségéért, jólétéért végzett magas színvonalú, kiemelkedő vagy több évtizedes tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak Újpest egészségügyének, szociális ellátásának fejlesztéséhez.

Kik tehetnek javaslatot a díjak adományozására?
Javaslatokat várunk Újpesten működő társadalmi szervezetektől, egyesületektől, alapítványoktól, egyéb civil szerveződésektől, az egyházaktól, nemzetiségi önkormányzatoktól, az önkormányzati fenntartású intézmények és az önkormányzat tulajdonosi részesedésével működő gazdasági társaságok vezetőitől, korábban elismerésben részesített személyektől, Újpesten működő egyéb állami vagy önkormányzati intézmények, szervek vezetőitől, egyéb Újpesten működő érdekképviseletek és helyi önszerveződő közösségektől vagy legalább tíz magánszemélytől együttesen.

Mi alapján dől el, hogy végül kik kaphatják meg az elismerést?
Az elismerés adományozásáról a Népjóléti és Lakásügyi Bizottság véleményének kikérését követően a Képviselő-testület dönt.

A felterjesztéseket az erre a célra rendszeresített adatlapon lehet benyújtani 2018. április 30-ig Nagy István alpolgármester titkárságára. (Bp. IV., István út 14. II/68)
Az adatlap letölthető innen, vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati irodájában (Bp. IV. ker. István út 14.), ahol a Díj odaítélését szabályozó önkormányzati rendelet is megtekinthető.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye