Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952969 alkalommal 6751953 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Zenés-hangszeres előadás


Az Újpesti Kulturális Központ Zenede bérlet második előadását a MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével mutatták be január 9-én az Ady Endre Művelődési Házban.Dr. Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere üdvözölte a gyerekeket és kísérőiket, köszöntőjében elmondta, közös ügyünk, hogy minden gyerek megszeresse a zenét. „A zene egy olyan eszköz, ami képes arra, hogy kinyissa a gyermekek szemét, és olyan lehetőségeket kínál, amivel a későbbiekben, ha nem is zenészként, de állampolgárként tud élni.”

A MÁV Szimfonikus Zenekar Észak-Európába, a csodálatos Norvégiába repítette a gyerekeket. A zenekar Edvard Grieg norvég zongoraművész, zeneszerző és karmester dalait adta elő, többek között a Reggeli hangulat című számot.

M.G.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye