Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952970 alkalommal 6751953 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kizöldült a Berze

Diákok írták


A Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium idén 70 éves. Ezt ünnepeltük november végi projekthetünkkel, „Kizördült a Berze” címmel. A projekthét célja, hogy a diákok közelebb kerüljenek egymáshoz, megtanuljanak csapatban összedolgozni, és saját döntésekkel elkészíteni egy produktumot.

Ezen a héten semmi mással nem foglalkoztunk, csak a kiválasztott feladattal. Különböző témákból lehetett választani az első napon. Az én csapatom az Öröm-bánat térképre szavazott, aminek a lényege az volt, hogy Újpesten belül sétálgassunk, és keressünk számunkra kedves he-lyeket, és ott egy szelfit nyomassunk. A helyhez kérdést kell kitalálni, végül a sétát és kvízt egy online térképen ábrázolni.

Reggel útnak indultunk, és első állomásként megcéloztuk az Óceánárok utcánál lévő boltot. A reggelinket letudva, hangulatunkat megalapozva elindultunk a Rex felé. Számunkra az állatok is ugyanolyan fontosak, mint mi, emberek. Rengeteget nevettünk, igazi élmény volt számunkra ez a feladat. A nagy sétautak közepette újra és újra megéheztünk, ezért elmentünk a Megyeri úton található Dodo büféhez is. Mire mindenki elfogyasztotta a tízórait, egy autó-motor szervizhez ér- tünk. Úgy gondoltuk, a mai világban ez is egy fontos hely Újpesten. Aztán fotóztunk egy parkban. Ebédidő tájékán azért még ellátogattunk egy pékséghez, hogy újra megtankoljunk. A többi csapat Károlyi meg a Lebegés szobrát fotózta, és a Víztornyot. Úgy érzem, az én csapatom végigette Újpestet. Zseniális időtöltés volt, szívesen megismételnénk. Tényleg jó helyek vannak Újpesten.

LINGURÁR KITTI, 9. ny osztályKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye