Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950865 alkalommal 6750192 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesten az Országvándor Hordozókendő


Egy évnyi országjárás után július 13-án ér Újpestre a Kötődő körút. A résztvevők felkeresik városunk nevezetességeit, így népszerűsítik a hordozást.A kezdeményezést olyan kisgyermekes szülők indították el, akik azt szeretnék bemutatni, hogy a babahordozás mindenhol jelen van, és közben arra is felhívják a figyelmet, hogy milyen szép országban élünk. A résztvevők egymásnak adják át a keresztsávoly kéziszövéssel, pamutból készült Országvándor Hordozókendőt, és az utazásról fényképes blogbejegyzésekben számolnak be.

A Kötődő Körút tavaly áprilisban indult a Pest megyei Diósdról, és több mint száz vidéki állomás után érkezett meg május végén Budapestre. A bő egy év alatt valamennyi megyét bejárta és mintegy kétszáz családnál fordult meg. Az újpesti programokat Dr. Tóth-Lakos Fruzsina szervezi július 13–16. között, a tervek szerint felkeresik majd a Városházát és a Főteret, a Tarzan™ Parkot és a Víztornyot is.

A szervezők szándékai szerint a Kötődő Körút lezárultával az országszerte működő hordozóklubok kapják majd meg és adják át egymásnak az Országvándor Hordozókendőt. Az újabb akció történéseit külön blogban örökítik meg.

CsJ

(Fotó: Kötődő Körút blog)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye