Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950858 alkalommal 6750185 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Szusza Ferenc bronzba öntve


Leleplezték az Újpesti Dózsa legendás labdarúgójának, Szusza Ferencnek egész alakos bronzszobrát a nevét viselő, Megyeri úti stadionban.Szabó Sándor Ferenc szobrászművész alkotása méltó helyre, az UTE székház elé került. A mű létrejöttéhez a lila-fehér szurkolókon kívül jelentősen hozzájárult az újpesti önkormányzat, az UTE, a lengyel Górnik Zabrze, valamint több magánszemély adománya is.

Somos András, az UTE elnökségi tagja az újpesti labdarúgás legemblematikusabb alakjának nevezte Szuszát, aki 21 év alatt 472 mérkőzésen 518 gólt szerzett. Szusza a pályafutása befejezését követően edzőként dolgozott Újpesten, irányította a Győri ETO, az Egri Dózsa, a lengyel Górnik Zabrze, illetve a spanyol Real Betis és Atlético Madrid csapatát is.

A Magyar Labdarúgó-szövetség képviseletében Nyilasi Tibor – Szusza életművére utalva – úgy fogalmazott, ahhoz, hogy a magyar futball visszakerüljön méltó helyére, meg kell őrizni a hagyományokat, mert abból lehet táplálkozni és építkezni.

A szobrot az Újpest legendás játékosa, Zámbó Sándor leplezte le, majd Őze István klubigazgató és Tóth András, az UTE Baráti Kör elnöke koszorúzott elsőként. Őket Jerzy Snopek, Lengyelország rendkívüli és meghatalmazott nagykövete követte, majd Nyilasi Tibor, Gelei Imre és Dunai Antal helyezett el egy virágot a talapzaton. Az Újpesti Önkormányzat nevében dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester és dr. Tahon Róbert jegyző tisztelgett Szusza Ferenc szobra előtt.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye