Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950846 alkalommal 6750175 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Frizura gyerekeknek mosolyért


Különleges gyermeknapot tartott az Újpesti Torna Egylet atlétikai stadionjában a Frizura Gyerekeknek Mosolyért Mozgalom.A csoport Lázók Ágnes kezdeményezésére jött létre 2016-ban, miután fodrászként besegített egy gyermekotthonban. Akkor jutott eszébe, hogy elindítsa egy olyan mozgalom létrejöttét, melynek segítségével a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság intézményeiben élő gyermekek arcára csalhatnának mosolyt azzal, hogy új, divatos frizurát készítenek nekik, vagy olyan programokat szerveznek számukra, melyekre amúgy nem jutnának el.

A mozgalmat és a mai gyermeknapot is felkarolta a Golgota Keresztény Gyülekezet, segítettek a szervezésben, az UTE pályára érkező közel 800 fővárosi és vidéki gyermeket a Golgota Dicsőítő Csoport zenekar fogadta. Egyszerre 50 fodrász serénykedett a pályán felállított sátrakban, igazította a gyerekek séróját. A Magyar Honvédség helikoptere a kicsik legnagyobb ámulatára az ő kedvükért szállt le a szomszédos pályán, de be lehetett ülni tűzoltókocsiba, rendőrautóba is.


A késő délutánig tartó rendezvényen többek közt olyan sztárok léptek fel, mint Oláh Gergő, Curtis, Fatima, a Hip-Hop Boys, Polyák Lilla, Vincze Lilla és Dóka Attila, Krizbai Teca, GWM, Burai Krisztián, Valamint Barlein Zsolt Hip-hop braek dance bajnok. Újpest Önkormányzata is támogatta a különleges gyermeknapot, többek közt a nagyszínpadot biztosította a rendezvény lebonyolításához, az Újpesti Torna Egylet pedig az önkormányzat tulajdonában, az UTE kezelésében lévő atlétikai stadiont bocsátotta az ünneplő gyermekek rendelkezésére.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye