Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950852 alkalommal 6750179 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ápolók nemzetközi napja


Újpest Önkormányzata idén is megemlékezett az ápolók nemzetközi napjáról. Az Őszi Fény Integrált Gondozási Központban tartott ünnepségen Nagy István alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket és adta át a jutalmakat.30 éves jubileumi jutalomban részesült:

Bárdos Györgyi

30 éve dolgozik közalkalmazottként, intézményünknél 1989. február 6. óta több munkakörben is bizonyította rátermettségét. Munkájára mindig lehet számítani, a kollegáival segítőkész, szívesen osztja meg szakmai tapasztalatait. Az idősek szeretik, megbízhatónak, empatikusnak tartják, szinte családtagként tekintenek rá. Munkáját precízen, alaposan, szakmailag magas szinten látja el.

Nyugdíjba vonulása alkalmából jutalmat kapott:

Laposa Józsefné

Kollégánk a szociális ellátás területén több mint 35 évet az idősek ellátásában töltött el.
Iskolái befejezése után, 1975. szeptember 1-től – 1978. október 31-ig a Budapest Főváros VI. kerületi Kmetty utcai Csecsemőotthonban helyezkedett el gondozónőként.
1978. november 1-től – 1988. október 18-áig a Budapest IV. kerületi Tanács Művelődési Egészségügyi és Sportosztályhoz tartozó Hárfa utcai Öregek Napközi Otthonának vezetője lett.
1988 novemberétől kis időre elhagyta a szociális pályát és kipróbálta magát más területeken is. Nem sokáig bírta ki, rövid időn belül visszahúzta szíve.
1991. július 1-től a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona Csokonai utcai telephelyén dolgozott, mint gondozónő, 1995. november 15-éig.
1995. november 16-tól ismét visszatért az újpesti idős ellátórendszerbe klubvezetőként az Újpest Önkormányzat Szociális és Egészségügyi Intézmény III. sz. Gondozási Központban a Tungsram utcába.
2001. szeptember 1-től egészen mostanáig a Szociális Intézmény Őszi Fény Integrált Gondozási Központ Őszkacsintó Idősek Klubjának vezetői feladatait látta el.
Munkája során igyekezett lépést tartani a szociális ellátás változásaival, képzéseken rendszeresen részt vett.
Klubvezetőként és gondozóként is egyaránt mindig az idős ellátottak érdekeit és igényeit helyezte előtérbe. Az idősekhez kellő empátiával, és odaadással fordult, mindig megtalálta velük az összhangot. Gyakran egészségügyi túrákat szervezett ellátottainak, és önmagát nem kímélve, szabadidejét feláldozva évente többször is üdülni vitte őket Hajdúszoboszlóra.
A szürke hétköznapokat sokszor humorral igyekezett színesebbé varázsolni, a kollegákkal is jó kapcsolatot ápolt.
Nyugdíjba vonulása alkalmából sok szeretettel köszönünk el tőle.

Varga Klára Enikő
1996. szeptember 2-án kezdte pályafutását a Gondozási Központ Rózsa utcai telephelyén. 2009-ben, a mentálhigiénés képzés elvégzése után a Király utcai telephelyen folytatta tevékenykedését, az akkor induló Időskorúak Gondozóháza szolgáltatásban mentálhigiénés asszisztensként. Munkáját rendkívül lelkiismeretesen végezte, tele empátiával. A két évtized alatt mindig biztos támasza volt az intézménynek, a saját feladatain túlmenően, az ellátás minden területén segítséget jelentett. Az ellátottak szerették, a hozzátartozókkal is jó kapcsolatot ápolt. Kollegái is mindenkor számíthattak munkájára és szaktudására. Humorral fűszerezett dolgos hétköznapok, hónapok és évek sora áll mögötte. Idén szeptembertől megérdemelt pihenő idejét tölti.


Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából jutalomban részesült

Walde Károlyné:

2000. február 1-től dolgozik intézményünknél. Munkáját felelősségteljesen végzi. Emberhiány esetén is mindig lehet rá számítani. Az idősekkel és a kollegákkal a kapcsolata jó. Szakmailag precíz, pontos. Szabadidejében is képes a munkában lévő kollegáknak segíteni.

Fehér Gyuláné

2013. szeptember 23-án kezdte meg munkáját a Tungsram utcában, technikai dolgozóként. Lelkiismeretes, megbízható, munkája és személyisége miatt a kollégák és az idősek is megkedvelték. Bármikor lehet rá számítani. Munkatársai becsülik, szeretik, és szívesen dolgoznak vele.

Takács Erika

2010. február 1-jén a Gondozási Központ Tungsram utcai telephelyén kezdett dolgozni, mint házi szociális gondozónő, majd ezt követően a Király utcában működő Időskorúak Gondozóháza szolgáltatásban, folyamatos munkarendben gondozónői feladatokat lát el. Szakmai fejlődése kiemelkedő, munkája példamutató, és a dolgozói közösség megbecsült tagjává vált. Több pozitív visszajelzés érkezett munkavégzésével kapcsolatban, mind az ellátottak, mind a hozzátartozók részéről.

Venczel Istvánné

2001. január 1-jén került intézményünkbe technikai dolgozóként. Sok változást megélt munkakörében, de mindig kitartó és hű munkatársnak bizonyult. Maximálisan megbízható dolgozó. Az idős ellátottakkal megtalálja a kellő hangnemet, tiszteli és megbecsüli őket. Mindig és mindenben lehet rá számítani, plusz munkával is terhelhető. Kollegáival való együttműködése kiváló. Munkatársai szeretik, szívesen dolgoznak veleÁpolók nemzetközi napja:

1820. május 12-én napon született Florence Nightingale brit ápolónő, aki a krími háborúban önkéntes ápolónőket toborzott, mentette, ápolta a sebesülteket, majd később ápolónőképző iskolát alapított. Rá emlékezve tartják az ápolónők nemzetközi napját.
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye