Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950848 alkalommal 6750176 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hamarosan Családi Nap!


Az egész napos színpadi programok mellett számos kiegészítő programmal is várják a felnőtteket és a gyerekeket a Családi Napon, május 27-én a Víztoronynál.Kézműves-foglalkozás

Virágkötészeti foglalkozás kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak. Kaspo és koszorúdíszítés. A fiúk katapultot és íjat, a lányok pedig karkötőt készíthetnek. Persze a saját ötleteiket is megvalósíthatják a rendelkezésre álló eszközökből.


Állatmentő Liga

Hallani már minden bizonnyal mindenki hallott a méltán híres újpesti Állatmentő Ligáról, azonban találkozni még nem biztos, hogy találkoztak az állatok hőseivel. Ahogy városunk többi rendezvényéről, úgy a Családi Napról sem hiányozhatnak a Ligások. Bemutatják az autót, amivel már annyi állat életét megmentették, és az érdeklődőknek mesélnek munkájuk szépségeiről is.


Rex Állatsziget

Természetesen a Rex Állatsziget munkatársaival is találkozhatunk majd, akik tanácsot adnak az örökbefogadott állatok nevelésével és gondozásával kapcsolatban, valamint bemutatják, hogy egy nem fajtatiszta állat is képes ugyanazokat a dolgokat megtanulni, és ragaszkodni gazdájához.


Tarzan™ Park sátor

Magyarország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkja sem maradhat ki a legnagyobb szabadtéri bulikból. Hatalmas sátorral várják a gyerekeket, ahol kis ízelítőt kapnak a park önfeledt, játékos hangulatából.


Dombjáték – „TérKépzet” családi foglalkoztató

Az idei Családi Napon egy új alkotóművészeti foglalkoztatóval találkozhatnak a látogatók. A Víztorony tövében álló domb óriásterepasztallá változik majd. A játék középpontjában a lakóhelyhez való kötődés áll majd. Nem csak gyerekeknek, az őket kísérő szülőknek, felnőtteknek is izgalmas lehet ez a foglalkoztató. Az előre megalkotott jelképes kerülettérképre a résztvevők kartonobjektumokkal (ház, intézmény, térrészlet stb.) tetszés szerint jelölhetik a számukra fontos életteret. Írhatnak szöveges üzenetet mellé, megalkothatják saját maguk kartonbábját.


MagicBox játéktár

A gondolkodtató, logikai, fejlesztő- és ügyességi játékokkal foglalkozó MagicBox is egész nap a gyerekek rendelkezésére áll. A készségfejlesztő játékok minden korosztály számára remek kikapcsolódást jelentenek.


Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület

Ahogy az már megszokott, a Családi Napon is lesz sátruk a polgárőröknek, akik nem csak a rendezvény biztonságáért felelnek, de válaszolnak a szakmával kapcsolatos kérdésekre is. Ha pedig valakinek megtetszik és csatlakozna az újpesti polgárőrök csapatához, akkor ebben is segítséget nyújtanak.


Lesz még lufihajtogatás, vidámpark és számos gyermekfoglalkoztató program.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye