Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966823 alkalommal 6762407 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kapás jobb, mint tavaly ilyenkor


Kapás Boglárka 2015 decemberében váltott klubbot, a BVSC-ből Újpestre igazolt. Az első felkészülése az akkor még újdonsült klubjában részben az ismerkedésről szólt. 2017-ben azonban már az edzője is jobban tudja, milyen jellegű munkára van szüksége a tanítványának. Bogi elmondása szerint az idei alapozó munka kemény volt, ennek ellenére mégis jó hangulatú tréningeken vett részt, így pedig elviselhetőbb volt a napi 16 km teljesítése.– Egy lépéssel előrébb tartok, mint tavaly ilyenkor. Az edzések jobban mennek, és magasabb színvonalról vágtam bele a munkába.  Edzőim mindent megtesznek annak érdekében, hogy az edzéseken is jól érezzem magam, már amennyire ez lehetséges. A napi formámhoz vannak igazítva az edzések. Balázs azt tartja a legfontosabbnak, hogy ha nem érzem elég jónak a technikámat, esetleg az átlagnál fáradtabb vagyok, akkor is úgy ússzak, hogy amikor kiszállok a medencéből, tudjam, kihoztam magamból a maximumot.
Az országos bajnokságot április 19. és 22. között Debrecenben rendezik, ahol Kapás Boglárka minél jobban teljesítene.
– Remélem, hogy ki tudom hozni magamból azt, amire képes vagyok. Talán még többet is. A tavalyi Eb-n úszott időket célzom meg – jelentette ki.
Bogi edzője, Virth Balázs néhány hete arról számolt be, hogy a budapesti világbajnokság előtt úgy tekint az országos bajnokságra, mint ahogy 2016-ban az Eb-re tette az olimpia előtt.
Kapás Boglárka számára nem lesz ismeretlen a debreceni helyszín, hiszen pályafutása első Európa-bajnoki aranyát épp a cívisvárosban szerezte meg 2012-ben. Fő száma, a 400, 800 és 1500 gyorson kívül a váltó miatt a 200 gyorson is elindul. Emellett a 200 pillangón és a 400 vegyesen is rajtkőre lép.
– Minden héten kapok üzenetet az ismerőseimtől, hogy már megvásárolták a belépőjegyet a vébére. Nagyon várom, hogy előttük úszhassak, s hogy a helyszínen érezhessem át azt az energiát, amelyet majd a lelátóról kapok – nyilatkozta Kapás Boglárka.
(forrás: molcsapat.hu)
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye