Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950872 alkalommal 6750198 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Futás a Semseybe(n)!


Kezdődhet a várva várt szabadtéri futás a Semsey parkban! Húsvét után lekerülnek a futókört elkerítő kordonok, és nyugodtan róhatjuk a 343 méteres köröket. A hivatalos átadóra május 5-én várják az újpestieket.Címkék:
Nem Nagy Dolog!
Amióta elkezdődött a Semsey park teljes megújulása, a gyerekek az új játszóteret és sportpályát, a felnőttek pedig a futókört várták a legjobban. Először a kisebbek kívánsága teljesült, hamarosan pedig mindenki igazán boldog lehet. Napokon belül szakszerűen kialakított bokakímélő talajon futhatunk. Azért, hogy az egész park sokáig szép és igényes maradjon, mindenkinek tenni kell. Ha mindent rendeltetésszerűen használunk, és vigyázunk a játékok, a sporteszközök, a sportpálya, a futókör és a gyep épségére, akkor még hosszú-hosszú évekig büszkék lehetünk a mi Semsey parkunkra.

Ehhez fontos az is, hogy a gazdik tartsák be a kutyákra vonatkozó szabályokat. A Semsey park területén kizárólag a kutyafuttatóban engedjék szabadon kedvenceiket.

D V.


Póráz nélkül

A kutyásokat támogatandó, a Deák Ferenc utcai házak mögött, a Görgey út mentén hamarosan átadásra kerül a második újpesti szabad kutyapark, ahol a már harmadik éve létező és működő káposztásmegyeri Szilas Kutyaparkhoz hasonlóan a kutyák gazdáik felügyelete mellett szabadon szaladgálhatnak. A szabályokat persze itt is be kell tartani, de a legfontosabb, hogy a felelős gazdik mindig, mindenhol felszedik kedvencük után a kutyapiszkot, hiszen ez Nem Nagy Dolog!Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye