Szavazás
Járt már a Tarzan Parkban?
Igen, egyszer már kipróbáltuk a gyerekekkel.
Rendszeresen látogatjuk.
Nem, de tervezzük.

Legfrissebb Archívum
Újpesti Párbeszéd idén is

Véleménye van? Mondja el! Szóljon bele, tegyen hozzá, legyen részese a közéletnek! Az Újpesti Párbeszéd során ismét lehetőség nyílik a véleménynyilvánításra és a várossal kapcsolatos, személyes javaslatok közzétételére! Értékes nyeremények is járnak a szerencsés ötletgazdáknak!
Így dől el, hogy idén kik nyerik meg az Újpest Arca versenyt

2015-ben is keressük Újpest Arcát, de idén már nem csak a külcsínre figyelünk: a jelentkezők talpraesettségét, kreativitását és kommunikációs készségét is figyelembe vesszük. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt: ezúttal a Városnapok végéig, augusztus 30-áig várjuk a bemutatkozó videókat. A Városnapokon ráadásul – amellett, hogy találkozni is lehet a jelenlegi Újpest Arcaival – a rendezvényre kitelepült operatőreink segítenek is a bemutatkozó video rögzítésében.
Káposztás receptek

Káposztás rétes Hozzávalók: 4 db réteslap 1 dl olaj 1 kg reszelt fejes káposzta só, bors, őrölt kömény Az olajon megdinszteljük a káposztát, sóval, borssal, köménnyel ízesítjük. Ízlésünknek megfelelően tehetünk bele kevés cukrot is. 2 réteslapot nedves konyharuhára terítünk, és rátesszük a párolt káposzta felét. Felcsavarjuk lazán a konyharuha segítségével, és tepsibe tesszük. A másik 2 réteslapot ugyanúgy megtöltjük, és feltekerjük. Szilikon ecsettel bekenjük a tetejét olajjal. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.

Ajánlott videóEsküvő szervezés és esküvő tervezés

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5572933 alkalommal 3593940 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Uszoda

Uszoda

Kapcsolódó cikkeink

további cikkek »Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák
Kapcsolatok