Köszöntöm Újpest honlapján!

Wintermantel Zsolt Köszöntő 
Újpest polgármestere 
Életrajz 
Videók 2011, 2012 
Hajrá Újpest 2011-2014 


Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere
Szavazás
Ön melyik nyári programot várja a legjobban?
A Szent Iván éji vigadalmat
A Bajnok Teraszt a foci VB miatt
A Bajnok Teraszt a vízilabda miatt
A Bajnok Teraszt minden program miatt
A Városnapokat

Legfrissebb Archívum
HétVÉGre Újpesten
Igazi nyári programok a legsportosabb városban
Ismét igazi nyári hétvégének nézünk elébe, így az ilyenkor szokásos körültekintéssel, az óvintézkedések betartásával hűsítő programokat tervezhetünk. Folyadékot mindenképpen vigyünk magunkkal, bármerre is indulunk útnak és a nap elleni védelemről se feledkezzünk meg! Összeállításunkban a felfrissülésre lehetőséget adó programokat ajánlunk. A hétvégén továbbra is vár bennünket a Bajnok Terasz, nyári kedvezménnyel az uszoda, az árnyas Tarzan Park és a Szilas Családi Park ahol vizes homokozó is van.
Az újpesti Cserkészek és Indiana Jones esete a Mátrában!

Az újpesti 1918. sz. Xantus János és a békési 175. sz. Bocskai István Cserkészcsapat közös nyári tábora. Szól kitartásról, bátorságról, májkrémről és nutelláról. Írták és rendezték: tiszteletbeli-, leendő-, és vérbeli cserkésztestvérek. 10 nap után tükörbe nézve ténylegesen az a klisés érzés fogott el, hogy nem ugyanazt az embert látom, aki voltam a tábor elején. 19 éves fejjel és némi aggállyal veselkedtem neki első cserkésztáboromnak, nem egészen tudtam, hogy mire számíthatok: egyesek riogattak, míg mások örök élményeket ígérve támogattak.
Hétfőtől pótvizsgára készülnek

Már két hónap szállt el a nyárból, vészesen közeledik a bizonyos tantárgyakból sikertelenül teljesített diákok rémálma, a pótvizsga. Újpest Önkormányzata és az Újpesti Roma Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával augusztusban ingyenesen vehetnek különórákat az arra rászorulók, hogy ne kelljen évet ismételni és meghosszabbítani az amúgy is dolgos diákéletet.

Ajánlott videóItt a fesztiválszezon, vendégünk Dr. Zaher Gábor

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 4277503 alkalommal 2743456 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Újpesti Piac és Vásárcsarnok
1042 Budapest, Szent István tér 12.

az Újpesti Piac ajánlata

Piac-Placc

Kapcsolódó cikkeink

további cikkek »Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park


Kapcsolatok