Szavazás
Tavaly decemberben építőipari nívódíjat kapott a Halassy Olivér Városi uszoda. Ön járt már benne?
Igen, már kipróbáltam.
Rendszeresen látogatom.
Nem, de tervezem.
Nem, mert nem szeretek úszni.

Legfrissebb Archívum
Együtt az újpestiekkel
Újpest2020 Településfejlesztés
Az elmúlt héten kezdte meg munkáját az Újpest 2020 program keretében létrehozott három munkacsoport - gazdasági, humán, környezeti - amelyek feladata az Integrált Településfejlesztési Stratégia előkészítése. A dokumentum a 2020-ig előttünk álló fejlesztési irányokat, Újpest középtávú jövőjét foglalja össze. A munkába az önkormányzat bevonta az újpestiek széles körét is, így alakítva konszenzusossá a kidolgozandó tervet.
„Százhúszan” Újpestért

A tervezettnél többen vettek részt az egész Újpestet lefedő Százan Újpestért közbiztonságot erősítő akcióban, amelyet ez alkalommal százhúsz fővel tartott meg az újpesti rendőrség. A polgárőrök, közterület-felügyelők és rendőrök közös szolgálatához az Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai és az Észak-Pesti Kutyás Szolgálat tagjai közül is csatlakoztak. Az átfogó ellenőrzés péntek délutántól szombat hajnalig tartott.
Bogumil Sutarski hadnagyra emlékeztek

Ma délután az újpesti Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Nyár utcai székházában emlékező szentmisét mutattak be az 1940-es charkowi vérengzés áldozatául esett Bogumil Sutarski hadnagy emlékére.

Ajánlott videóEggyüttműködés-Összefogás hontalanok lakáshoz jutásáért

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5333417 alkalommal 3439363 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Programok
További programokKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák


Kapcsolatok