Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953039 alkalommal 6752015 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Megemlékezés az UTE első világháborús hőseiről

Koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak az Újpest Városvédő Egyesület és az Újpesti Helytörténeti Alapítvány, valamint az UTE képviselői az egyesület Megyeri úti stadionjának falán elhelyezett emléktáblánál, amelyen azoknak a sportolóknak a neve szerepel, akik az első világháborúban estek el. Ünnepi beszédet Lőrincz Róbert Arany Horgony-díjas helytörténész mondott.

Átalakulóban a Szilas park

Káposztásmegyeren, a Szilas patak mentén található területek az elmúlt négy évben az Önkormányzat kivitelezésében folyamatosan megújultak.

Újpesti vívókért is szoríthatunk az EB-n

Alig, hogy befejeződött a veronai kadét és junior világbajnokság, újabb fontos eseményre utaznak az utánpótláskorú vívók. Vasárnap ugyanis az U23-as korosztály Európa-bajnoksága kezdődik Örményországban.

Művésztanárok alkotásaiból nyílt kiállítás

Az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium Károlyi Galériájában 2018 április 18-án nyílt meg a Művésztanárok Képző- és Iparművészeti kiállítása.

Kopcsik Laura is indulhat az ifjúsági olimpiai selejtezőn

A taekwondo hazai ígéretei közül hárman próbálhatnak szerencsét a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiára kvalifikáló versenyen Tunéziában. A pontos helyszín Hammamet, ahol az UTE-s Kopcsik Laura, továbbá két honvédos fiú, Berei Béla és Józsa Levente indul.

Nyeremény helyett veszteség…

Nagyértékű ajándékok helyett komoly anyagi veszteség érheti Önt, amennyiben bedől a csalóknak, akik nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt. Ne tegye!

Ünnepi munka- és ügyfélfogadási rend a Polgármesteri Hivatalban

Április 30-án és május 1-jén a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Hirdetmény a Károlyi Városnegyed KÉSZ jóváhagyásról

Tájékoztatjuk, hogy a Károlyi Városnegyed Kerületi Építési Szabályzata a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési, valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült, annak véleményeztetését Újpest Önkormányzata lefolytatta, valamint Budapest Főváros IV. kerület Önkormányzata, Újpest Képviselő-testülete 2018. március 29-i ülésén 12./2018.(IV.03.) sz. ÖKT rendeletével jóváhagyta.

Hirdetmény az Újpest Városközpont városrész KÉSZ véleményeztetés zárásáról

Tájékoztatjuk, hogy Újpest Városközpont városrész Kerületi Építési Szabályzata a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési, valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült, annak véleményeztetését Újpest Önkormányzata lefolytatta.

Bérmálás az Egek Királynéja Főplébánia-templomban

Ünnepélyes bérmálás volt az újpesti nagytemplomban április 15-én. Huszonkilencen bérmálkoztak különböző korosztályokból 16-tól 60 éves korig. Szentségük felvételét hosszú felkészülés előzte meg. A folyamatos katekézis mellett plébánosukkal és kortárs segítőikkel egy hosszú hétvégés lelkigyakorlaton vettek részt Kismaroson, a ciszterci nővérek monostorában. Dr. Erdő Péter bíboros az ünnepi szentmise keretében szolgáltatta ki a bérmálás szentségét. Az esztergom-budapesti érsek ünnepi beszédében kifejtette:

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye