Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961359 alkalommal 6758424 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Régen várt gyalogátkelő


Hosszú idő óta húzódó probléma oldódik meg az elkövetkezendő hetekben. A Baross utca és a Perényi Zsigmond utca találkozásánál gyalogátkelőhely létesül, így biztonságosabbá téve az újpestiek közlekedését.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
A Baross utca városunk egyik forgalmas utcája. Nagy az autós-, a gyalogosforgalom és a 147-es busz fő útvonala is ezen keresztül visz.

– Sok bejelentés érkezett, hogy ebben az utcában is nagy szükség lenne gyalogátkelőre, mert a zebra hiánya megnehezíti és veszélyezteti a gyalogos közlekedést – mondta Bartók Béla, a terület önkormányzati képviselője. – Én magam is fontosnak tartom ezt a változást, hiszen a Mildenberger utca és a Langlet Valdemár utca között egyáltalán nem volt zebra.

– A Baross utca karbantartása és rekonstrukciója fővárosi hatáskör – tette hozzá Rádi Attila alpolgármester. Szem előtt tartva a lakosság igényeit, 2011 óta folyamatosan jeleztük a főváros felé, hogy a Baross utca – Perényi Zsigmond utca csomópontban minél előbb gyalogátkelőre lenne szükség.

Az április 20-án kezdődő, és várhatóan május elejéig tartó munkálatok során a csomópontban 4,5 méter széles, kijelölt gyalogátkelőhely létesül. A balesetek elkerülése érdekében a munkálatok alatt kérjük, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

D.V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye