Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948615 alkalommal 6748413 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Szeretnél Sziget napijegyet nyerni? Akkor MOST SZÓLJ BE!


A Te véleményedre, ötleteidre is kíváncsi ugyanis polgármesterünk és önkormányzatunk minden olyan dologban, amely városunk jövőjével kapcsolatos. A válaszadók közt természetesen nyereményeket sorsolunk ki.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Wintermantel Zsolt
Hogy miben is kérjük, hogy "most szólj be”? Talán hallottál róla, hogy 2011-óta Wintermantel Zsolt kezdeményezésére az önkormányzat évente megrendezi az Újpesti Párbeszédet, amelyben mindenkit megkérdezünk a legfontosabb ügyekről, közös célokról, teendőkről. A kapott válaszok révén közösen formálhatjuk városunkat, így épült a Halassy Olivér uszoda, a téli-nyári sípálya, így jött létre a Városgondnokság, és ennek nyomán születtek a népszerű Találkozzunk többször rendezvények is.
Idén szeretnénk a fiatalokat külön is megkérdezni, és mégjobban bevonni a jövő alakításába, hiszen az ő véleményük is fontos. Ezért indult el idén az Ifjúsági Párbeszéd – hogy a városunkban élő fiatalok is beleszólhassanak abba, milyen irányba fejlesszük tovább Újpestet.
Várjuk merész, friss, vagány ötleteiteket, gondolataitokat. Célunk, hogy ebből is hagyomány legyen. Ahogyan pedig ígértük, javaslataitokért, tanácsaitokért cserébe 5 darab páros Sziget napijegyet sorsolunk majd ki.
A kérdőívet a www.ujpestiparbeszed.hu-n lehet kitölteni. Nem csak elektronikusan, postán is beküldhető („Újpesti Párbeszéd” 1439 Budapest, Pf.: 699/1) vagy leadható személyesen Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálatán az István út 15. alatt.
A kérdőívet innen lehet letölteni.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye