Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9955867 alkalommal 6754078 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Még tart az idei Újpesti Párbeszéd!

Beküldési határidő: július 31.


Ötödik alkalommal kéri ki a helyi polgárok véleményét Újpest Önkormányzata. Az Újpesti Párbeszéd során lehetősége nyílik az újpestieknek a várossal kapcsolatos személyes javaslatok közzétételére. Tavaly több mint tízezren döntöttek úgy, hogy részesei lesznek az újpesti közéletnek és visszaküldik a kérdőívet.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Az elmúlt évek közös eredményei megmutatták, hogy a városvezetők legfontosabb feladata a közösségépítés. Céljuk, hogy az embereket bevonják a döntésekbe, ezzel segítve, fenntartva az összetartó, erős közösségi működést. Az Újpesti Párbeszéd kapcsán megvalósult közös sikerek egyike Újpest saját uszodája, az SZTK átvétele és felújítása, a Találkozzunk többször! rendezvényei, továbbá az Újpesti Cseriti mozgalom és az ÚjpestKártya.

A idei párbeszéd a jövőbeni tervekről minden eddiginél szélesebb körű, mert egy nagyobb, a kormányzattal közös tervezési folyamatba is illeszkedik. A Belügyminisztérium szervezésében megkezdődött az Újpesti Integrált Településfejlesztési Stratégia kidolgozása, mely nagyon fontos lépés az újpesti közösségi élet és a fejlesztések szempontjából. Újpest helyi adottságait, lehetőségeit, problémáit, valamint az itt élő emberek, itt működő vállalkozások, intézmények és társadalmi szervezetek igényeit felmérve készít az önkormányzat egy tervet arról, hogy a következő 5-6 évben mely területeken és milyen jellegű fejlesztésekre lesz szükség.

A kérdőívet a www.ujpestiparbeszed.hu-n lehet kitölteni. Nem csak elektronikusan, postán is beküldhető („Újpesti Párbeszéd” 1439 Budapest, Pf.: 699/1) vagy leadható személyesen Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálatán az István út 15. alatt.
A kérdőívet az alábbi címről lehet letölteni:
http://www.ujpestiparbeszed.hu/dl/kerdoiv2015_v7_web.pdf

A résztvevőkre értékes nyeremények várnak (3 db tablet, 1 db notebook, 1 db LCD TV, Tarzan™ Park és Halo Uszoda belépők, Újpest Márkabolt termékek), az Ifjúsági Párbeszéd kérdőívének kitöltői között pedig 5x2 db. Sziget napijegyet sorsolnak majd ki.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye