Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9950836 alkalommal 6750165 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ökonap a Benkőben


Farmerdivat-bemutatóval egybekötött ökonapot tartottak a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnáziumban január 16-án. Az újrafelhasználást célzó farmergyűjtés eredményét is aznap hirdették ki: a legtöbbet gyűjtő osztály a csokoládémúzeumba látogathat.Az alsósok a környezetvédelem alapjaival, többek között a szelektív hulladékgyűjtéssel ismerkedhettek meg a nekik szóló előadással és a képeskönyvek, kifestők segítségével. A felsősöknek szóló előadás ugyancsak a környezettudatosságra koncentrált, amely szemléletet egyébként az iskola évek óta képvisel.
A legnagyobb érdeklődésre számot tartó esemény, egyben a nap vége, a farmerdivat-bemutató volt. Az iskolában ugyanis évente összegyűjtik a már szakadt, nem használt farmerruhákat, hogy azokból új ruhadarabokat lehessen előállítani.
Idén több mint hatszázharminc darab farmert gyűjtöttek össze az iskolások. A legtöbbet az 1.a osztály hozta, az ő jutalmuk egy osztálykirándulás a csokoládémúzeumba. Díjazták az egyénileg legtöbb ruhadarabot behozó diákot is, egy kislány pedig azért kapott fair play-díjat, mert az általa gyűjtött ruhadarabokat testvére osztályának adta.
MOA
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye