Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948935 alkalommal 6748677 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Átadóünnepség a Rózsa utcában


Ünnepélyesen is átadták a Rózsa utca 19–21-es szám alatti felújított társasházat. Az elmúlt hónapokban teljes rehabilitáción átesett két lépcsőház lakói egyhangúlag döntöttek a felújításról, amelyhez önkormányzati támogatást is kaptak.Címkék:
Wintermantel Zsolt
– A komplex beruházás során hőszigetelés és fűtés-korszerűsítés történt, kicserélték a nyílászárókat, valamint a tető víz- és hőszigetelését is elvégezték – mondja Szabó Gyula, a Rózsa utcai Lakásfenntartó Szövetkezet elnöke, hozzátéve: a korszerűsítésnek köszönhetően minimum negyvenszázalékos megtakarítás várható.
A hőszigetelés eredménye, hogy még most, ezekben a hűvös napokban sem kellett bekapcsolni a radiátorokat, aminek nagyon örülnek a ház lakói.

– A felújítás és az újraszigetelés beváltotta a hozzá fűzött reményeket. November eleje van, és még egyszer sem kellett bekapcsolnunk a fűtést, olyan kellemes meleg van a lakásban. Ilyen még nem fordult elő, amióta itt lakunk – mondja Ihász Sándor.
Az átadón részt vett Wintermantel Zsolt polgármester is, aki köszöntőjében elmondta, nagy örömmel jött az átadóünnepségre, hiszen a Rózsa utcában töltötte a gyerekkrát, és ehhez a házhoz is számtalan személyes élmény fűzi.

D.V.Újpest Önkormányzata a lakók önrészének kifizetéséhez szükséges kölcsön törlesztésében segít. A törlesztéstámogatás összege lakásonként legfeljebb 1500 forint.
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye