Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -3- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9104821 alkalommal 6133256 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

24 állásos parkoló a Munkásotthon utcában


Az Újpesti Párbeszédben számos visszajelzés érkezett, miszerint a városban több helyen új parkolóhelyekre lenne szükség. A városvezetés a kéréseket számba vette, és városszerte parkoló építésbe és felújításba kezdett.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Ennek köszönhetően idén az Erdősor, a Virág, a Tél a Nyár, és a Külső Szilágyi utcákban is megújultak parkolók, a napokban pedig a Munkásotthon utca 70-72. számmal szemközti oldalon kezdtek hozzá új parkolóhelyek építéséhez.

- A múlt héten megkezdett építkezés során 24 darab, új térkövezett parkolóhelyet alakítunk ki a Munkásotthon utca mentén, valamint a parkoló melletti járdaszakaszt is felújítjuk. Ezzel további parkolóhelyeket biztosítunk az itt élőknek, valamint megszűntetjük a szabálytalan és balesetveszélyes járdán parkolást is - mondta Jókay Attila a körzet önkormányzati képviselője.

Az építkezés ideje alatt az utca egyes szakaszait lezárják, az elkerített és a parkolásra szabadon hagyott területek is változnak, így a balesetek elkerülése miatt kérjük, körültekintően közlekedjenek. Az új parkolót várhatóan november közepén vehetik használatba az újpestiek.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok