Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961358 alkalommal 6758424 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Csendesebb övezet


Áprilisban még csak terv volt Megyeren a forgalomcsillapított zóna kialakítása, azonban a júniusi munkakezdés óta már több utcában is elkészültek a forgalomlassító küszöbök. A megyeri utcák jóleső kertvárosi csendjét nyár végétől nem zavarja többé az átmenő autós forgalom. A Váci út-Fóti út-Megyeri út és a Szilas-patak által felölelt városrész kis utcáiban közel harminc fekvőrendőr és 30-as sebességkorlátozó tábla szolgálja majd a forgalom szabályozását.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
- Többek között mi is jeleztük az Újpesti Párbeszédben, hogy szükség lenne erre a szabályozásra, hiszen főleg nyáron nagyon sok kisgyerek labdázik, biciklizik az utcán, és bizony elég nagy sebességgel száguldoztak erre az autósok. Most már nyugodt szívvel engedjük ki játszani gyerekeinket - meséli egy, a Bezerédi utcában lakó családapa.

- Évtizedek óta élünk itt a nejemmel, ez Újpest egyik legszebb része, de tapasztaltuk, hogy a korábbiakhoz képest egyre több autós használja átmenő forgalomra a kis utcákat. A zaj egyre zavaróbb lett. Nagyon örülünk, hogy ilyen hamar megvalósította az önkormányzat a javaslatunkat - meséli egy úr a Nagyszombati utcából a sebességkorlátozásra utalva.

- Sok köszönőlevelet, üzenetet kapunk, amiért Istvántelekhez hasonlóan Megyeren is orvosoltuk az átmenő forgalom és a gyorshajtás problémáját. Az emberek türelmesek és fi gyelmesen közlekednek, ennek is köszönhető, hogy a munkálatok zökkenőmentesen zajlanak. Eddig 9 fekvőrendőr készült el, a Nagyváradi, Ungvári, Kálvin utcák Váci út felőli oldalán már befejezték az építkezést. Ha az időjárás is nekünk kedvez, nyár végétől már egy csendesebb övezetbe térhetnek haza az újpestiek - emelte ki Rádi Attila alpolgármester.

D. V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye