Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9104808 alkalommal 6133247 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kikapcsolódás mindenkinek


Szerencsések vagyunk, mi, újpestiek, hiszen városunkban sok helyütt van egy kis virágos, árnyas zöld terület, ahol megpihenhetünk.Címkék:
Szilas Park
Hamarosan újabb üde, szép parkkal gazdagodunk, hiszen elkészül
a Szilas Családi Park, Újpest legnagyobb közösségi zöld területe, ahol minden korosztály megtalálhatja a maga kikapcsolódását.

A park részeként vizes játszótér, KRESZ-, tengó- és kosárpálya is épül, lesznek pingpong-asztalok, amelyek biztosítják a szórakozást az egész családnak. A kutyásokról sem feledkezett meg az önkormányzat. A 25 ezer négyzetméteres szabad kutyaparkban bátran elengedhetik póráz nélkül kedvenceiket a gazdik, persze csak a kutyaparkban érvényes szabályok betartásával. A piknikezés örömei sokunknak csak nagyobb, távolabbi kirándulások alkalmával adatik meg.
Idén nyártól ehhez nem kell feltétlenül messzire menni. A Szilas Parkban az új focipályán apa rúgja a bőrt, a csemete a vizes homokozóban lesz nyakig sáros, majd a család együtt kockás pléden megpihenve fogyaszthatja el az anyukák által elkészített harapnivalókat.
– Itt lakunk az Izzó-lakótelepen, így garantáltan ki fogjuk használni a megújult Szilas Park nyújtotta lehetőségeket. Nekünk is pihenést és kikapcsolódást nyújt, és persze együtt lehetünk, ez is nagy előnye – meséli egy anyuka, aki családjával az elsők között próbálta ki a Szilas parki pikniket. D. V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok