Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -3- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9095542 alkalommal 6126431 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Téli-Nyári megújulás


Az Újpesti Párbeszédben többször felmerült, hogy az autók számára kijelölt területek többségének rossz állapota és a helyhiány sok bosszúságot okozott az újpestieknek.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
 A helyzet megoldására tavasszal nagyszabású parkoló felújításokba és férőhelybővítésbe kezdett Újpest Önkormányzata. A Nyár utca és a Tél utca lakói néhány napja már teljesen megújult és kibővült parkolóban hagyhatják autóikat.

- Az a tapasztalatom, hogy az újpestiek nem csupán a nagyszabású fejlesztésekre figyelnek, hanem örülnek a kisebb, városszépítő, közérzetjavító beavatkozásoknak is - mondja Rádi Attila alpolgármester, aki egyben a körzet önkormányzati képviselője is. - A városvezetésnek fontos a lakótelepi terek, parkok megújítása, a közlekedési és parkolási feltételek javítása, ezért igyekszünk mindenhová eljutni. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg mozgáskorlátozott társainkról, ezért a parkolókban igény szerint mozgáskorlátozott parkolóhelyek is kialakíthatók, úgy ahogy ezt a Nyár utcai parkoló esetében már meg is tettük - teszi hozzá az alpolgármester.

D. V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok