Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961350 alkalommal 6758416 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Téli-Nyári megújulás


Az Újpesti Párbeszédben többször felmerült, hogy az autók számára kijelölt területek többségének rossz állapota és a helyhiány sok bosszúságot okozott az újpestieknek.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
 A helyzet megoldására tavasszal nagyszabású parkoló felújításokba és férőhelybővítésbe kezdett Újpest Önkormányzata. A Nyár utca és a Tél utca lakói néhány napja már teljesen megújult és kibővült parkolóban hagyhatják autóikat.

- Az a tapasztalatom, hogy az újpestiek nem csupán a nagyszabású fejlesztésekre figyelnek, hanem örülnek a kisebb, városszépítő, közérzetjavító beavatkozásoknak is - mondja Rádi Attila alpolgármester, aki egyben a körzet önkormányzati képviselője is. - A városvezetésnek fontos a lakótelepi terek, parkok megújítása, a közlekedési és parkolási feltételek javítása, ezért igyekszünk mindenhová eljutni. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg mozgáskorlátozott társainkról, ezért a parkolókban igény szerint mozgáskorlátozott parkolóhelyek is kialakíthatók, úgy ahogy ezt a Nyár utcai parkoló esetében már meg is tettük - teszi hozzá az alpolgármester.

D. V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye