Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948820 alkalommal 6748575 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hajrá Újpest!

Újpest játékosai és a szakmai stáb részére


Most vasárnap, hosszú idő után először játszhat ismét kupagyőzelemért szeretett és nagy múltú futballklubunk az Újpest FC.Címkék:
Wintermantel Zsolt

Ezúton szeretném közvetíteni az újpesti polgárok, az újpesti drukkerek és focirajongó gyerekek jókívánságait a csapat minden játékosának, az edzőnek és mindenkinek, aki a klubnál a közös sikerért dolgozik. Szeretném biztosítani a csapatot arról, hogy egész Újpest szorítani fog értük.

Nemcsak a klubnak, de a városnak is rendkívül fontos ez a mérkőzés. Mi, Újpestiek hosszú évek óta először drukkolhatunk komoly országos sikerért a labdarúgásban. Bajnokságot 16, kupát 12 éve nyertünk utoljára.

A vasárnapi Magyar Kupa döntője történelmi esemény számunkra, és szeretném, ha ezt mindenki teljes szívvel átérezné. Amikor magukra húzzák a csapat mezét, nem csak tudniuk, de érezniük is kell, mit jelent rajta a két csillag!

Önök most nyerhetnek egy komoly kupát, amire egész életükben büszkék lehetnek, a klub hőseivé válhatnak és egyben saját játékosi, edzői rangjukat is emelhetik.

Az újpestiek nevében arra kérem Önöket, adjanak bele mindent! Harcoljanak értünk!

Egyúttal minden Újpest szurkolót arra bíztatok, legyünk ott a Puskás Ferenc Stadionban minél többen, buzdítsuk sportszerűen és elszántan, újpesti szívvel a lila-fehér fiúkat!

Újpest, 2014. május 19.                                                      

                                                                        
                                                                        Wintermantel Zsolt
                                                                       Újpest polgármestereKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye