Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951419 alkalommal 6750653 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Húsvéti Áhítat a Városházán


Az Újpesti Közművelődési Kör április 25-i klubestje még a Húsvéti ünnepkör jegyében telt. Különleges helyszínen, az újpesti városháza dísztermében tekinthették meg a meghívottak Meláth Andrea Liszt Ferenc- és Bartók-Pásztory-díjas, világhírű opera-énekesnő és az Újpesti Baptista Zenekar Húsvéti Áhítat című koncertjét.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A különleges koncertet Dr. Somos András, Újpest díszpolgára nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte az énekesnő újpesti kötődést és sikereit, majd külön köszönetet mondott azért, hogy a Városháza díszterme adhat otthont a Közművelődési Kör szervezte koncertnek.

- Meláth Andrea pályája itt, Újpesten indult egészen kislányként. Nyolc évig járt az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskolába, mostanra a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Ének tanszékének megbízott vezetője tehetségével világhírre tett szert - mondta el a Közművelődési Kör tiszteletbeli elnöke.

A koncert előtt Újpest polgármestere is háláját fejezte ki az esemény kapcsán.

- Köszönöm, hogy ilyen színvonalas műsornak adhat otthont a díszterem. A városháza a polgároké és magától értetődő, hogy az ilyen és ehhez hasonló események előtt az ajtó mindig nyitva áll – fejezte ki köszönetét Wintermantel Zsolt polgármester.

A művésznőt és az énekkart Tóka Ágoston Junior Príma-díjas orgonaművész zongorán, Révész Márk kürtön kísérte.

D.V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye