Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép extra (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9104818 alkalommal 6133254 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Forgalomcsillapított zóna, a biztonságosabb Megyerért


Elkészült az újabb forgalomcsillapított zóna terve. Az Újpesti Párbeszédben felmerült véleményekre és javaslatokra is válaszolva, ezúttal Megyer kertvárosi részein lesz biztonságosabb a közlekedés, és csendesebb az élet.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
A Váci út - Fóti út - Megyeri út és a Szilas-patak által felölelt városrész kis utcáiban várhatóan már nyártól közel 30 fekvőrendőr és sebességkorlátozó tábla szolgálja majd az átmenő forgalom csökkentését. Dr. Szabó Béla önkormányzati képviselő, Rádi Attila alpolgármester a helyszínen mutatták be Wintermantel Zsolt polgármesternek az elkészül terveket.

Dr. Szabó Béla elmondta, hogy helyiek számos alkalommal megkeresték azzal a problémával, hogy rendszeres a megyeri kis utcákban a gyorshajtás, számos gépkocsivezető csak rövidíteni akarja az útvonalát azzal, hogy letér a Megyeri, Fóti, vagy Váci utakról, főútvonalakról. - Szeretném megőrizni Megyer csöndes kisvárosi jellegét, biztosítani szülőknek, gyermekeknek a biztonságos közlekedést feltételeit - mondta el a képviselő.

Úgy vélem, hogy, az új forgalomszabályozás hasonlóan jól fogja szolgálni az itt élőket, mint a nemrégiben Istvántelken kialakított forgalomcsillapított zóna - emelte ki Rádi Attila alpolgármester

D. V.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok