Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951414 alkalommal 6750648 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ismerkedés a Városházával


Február 18-án két iskola egy-egy diákcsoportja látogatott el ismét az Újpesti Városházára. Ezúttal elsőként a Bajza József Általános Iskola, majd a Pécsi Sebestyén Ének-Zenei Általános Iskola tanulói ismerkedhettek az önkormányzat patinás épületével és működésével.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A hagyományos városházi látogatás sorozatban a kedd kora délutáni órákban több mint száz újpesti gyerek kereshette fel a város legismertebb épületét. Ezúttal elsőként a Bajza József Általános Iskola, majd a Pécsi Sebestyén Ének-Zenei Általános Iskola diákjai ismerkedhettek az Újpesti Városházával.

A gyerekcsoportokat ezen a délutánon is Szöllősy Marianne, az Újpesti Helytörténeti Gyűjtemény vezetője kísérte végig a nevezetes épületen, akik a várostörténet mellett Újpest hivatalának működéséről is képet kaphattak. Volt egy játékos esküvő, egy próba polgármester és jegyzőválasztás; utóbbin Wintermantel Zsolt polgármester, a program házigazdája is részt vett. A gyerekek körében, ma is ez aratta a legnagyobb sikert.

Az interaktív, játékos programot, mint korábban, most is a polgármesterrel közös uzsonna, habos kakaó és finom kalács zárta.  A látogatás végén emléklapot kapott minden diák.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye