Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948892 alkalommal 6748636 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Iskoláért báloznak


Március 1-jén 19 órára várják a vendégeket a VIII. Újpesti Jótékonysági Polgári Bálra, amelyet hagyományosan a Polgár Centrumban tartanak. A rendezvény bevételével az Újpesti Szigeti Utcai Általános Iskolát támogatják azok, akik belépőjegyet váltanak.Címkék:
Wintermantel Zsolt

A régi hagyományok felelevenítésére 2007 óta invitálják jótékonysági polgári bálra az újpestieket. – A hagyományok ápolásaként minden esztendőben egy olyan egyházi, kulturális, oktatási, sport- vagy egészségügyi intézményt támogatunk, amely Újpest életében kimagasló közösséget szolgáló tevékenységet folytat. A bált ezúttal is műsor, szalonzene, tánc, tombola színesíti, az este során finom ételekből összeállított menüvel járunk a vendégek kedvében – mondja Ozsváth Kálmán képviselő, a szervezők egyike. A jótékonysági bál állandó fővédnöke gróf Károlyi László, Újpest díszpolgára és felesége, Erzsébet asszony, állandó védnöke pedig Wintermantel Zsolt polgármester. – Az idei bál védnöki tisztét Rétvári Bence államtitkár vállalta. A rendezvény bevételét újra oktatási-nevelési intézmény, ezúttal az Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola javára ajánljuk fel – emeli ki Ozsváth Kálmán.
Belépőjegyet rendelni a 06-20 828-0514-es telefonszámon lehet.

Az Újpesti Jótékonysági Polgári Bál bevételeinek eddigi támogatottjai:
Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola, Pécsi Sebestyén Általános és Zenetagozatos Iskola, Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola, Újpesti Mentő Állomás, Újpesti Torna Egylet tornaszakosztálya, a Nap utcai Szent József-plébánia orgonája, a két újpesti polgárőrszervezet: az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület és az Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület.


B.K.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye