Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948901 alkalommal 6748644 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják Magyarországon a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapját. Ez alkalomból Újpest Önkormányzata tisztelettel várja Önt, családját, hozzátartozóit, barátait az áldozatok emlékére tartandó koszorúzásra és megemlékezésre.Címkék:
Wintermantel Zsolt
Időpont: 2014. február 25. kedd, 11 óra.

Helyszín: IV., Mártírok utca 58. számú ház falán elhelyezett emléktábla.

A megemlékezést követően Újpest Önkormányzata 11.45 órakor a Deák Ferenc utca 23. számú házon elhelyezett emléktáblánál tiszteleg az 1919-es Tanácsköztársaság idején, a kommunizmus első véres magyarországi megjelenése során elhunyt újpestiek előtt.

Emlékezzünk együtt a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján a diktatúra által meggyilkolt és megnyomorított milliókra. Február 25-én emlékezzünk együtt arra, hogy még a legzordabb időkben is voltak olyanok, akik akár életük árán is kiálltak az igazság, a hit és a szabadság mellett!
 
 
Wintermantel Zsolt
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye