Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948713 alkalommal 6748488 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új esztendő, új köszöntő


Újévi fogadáson köszöntötte Újpest jeles személyiségeit Wintermantel Zsolt január 10-én, pénteken este. Koccintással, Kék Duna keringővel indult a 2014-es esztendő.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A már hagyományos fogadás a Koncertmuzsika Zenekar hangversenyével kezdődött az Újpesti Polgár Centrumban.  Egy újévi koncerthez illő könnyed művek csendültek fel, így nem maradhattak ki Strauss, Kálmán Imre, és Lehár művei sem. A Koncertmuzsika Zenekart Geszti Tamás vezényelte, a koncerten közreműködött Ötvös Csilla operaénekes.

A hangverseny után Wintermantel Zsolt mondta el köszöntőjét. A polgármester összegezte az elmúlt év történéseit, eredményeit. Beszélt arról, hogy eddig országgyűlési és fővárosi képviselőként is dolgozott, de a megváltozott törvények ezentúl erre nem adnak lehetőséget. Bejelentette, hogy az idei választásokon Újpest polgármesteri székéért méretteti meg magát.

-Nem árulok zsákbamacskát, már az új jogszabályok megalkotása előtt világossá tettem: én Újpestet választom. Az itteni polgármesteri tisztségért indulok. Itt élek, újpesti vagyok, sokat kaptam ettől a várostól, és szeretnék még sokat tenni ezért a közösségért – mondta a városvezető.

Az Újpest Díszpolgára cím 2013-ban újbóli életre hívásának 20. jubileumát ünnepelte. 1993 óta harmincegy jeles személy vehette át a címet. Tavaly Wintermantel Zsolt emléklappal elevenítette fel a díszpolgárok elismerését. A köszöntő után azok vették át az emléklapot, akik 2013-ban valamiért nem tudták. Így Kapolyi László akadémikus, Keztyűs József vállalkozó, Bíró Lóránt az újpesti Clarisseum plébánosa, és Schrammel Imre Kossuth-díjas keramikus is. A fogadás koccintással, vacsorával zárult.
  
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye