Ajánlott videó



Zenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Az oldalt 9951411 alkalommal 6750647 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ügyességi verseny a jégen


Értékes sportszereket vehettek át Wintermantel Zsolttól azok a 7-8. osztályosok, akik dobogós helyezést értek el a december 13-án péntek délután számukra megrendezett ügyességi versenyen a Szent István téri jégpályán.



Címkék:
Karácsonyi Vásár
Wintermantel Zsolt

Az ügyességi versenyt kora délután tartották a jégen, a megmérettetésre újpesti iskolák csapatai neveztek be, száz versenyzőt indítva.

A harmadik helyezést az Újpesti Szigeti József utcai Általános Iskola csapata nyerte el, a polgármestertől ténylegesen is átvett ezüstérmet az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium csapata kapta, míg a képzeletbeli dobogó legfelső fokára az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium csapata állhatott fel. Gratulálunk!

m.




Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem























Kapcsolatok





Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye